GDPR – Zásady ochrany osobních údajů

Informace o nakládání s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

  • 68962819
  • IČ: 68962819
  • Adresa: Litoměřice, Pokratická 449/54, 41201
  • Kontaktní e-mail: vinarstvi@mikulenkovi.cz
  • Telefon: +420-777 153 743

Sbíráme následující osobní údaje

  • Upozornění na články: e-mailovou adresu.
  • Komentáře: jméno, e-mail, název webu, IP adresu, identifikace prohlížeče, text komentáře.
  • Kontaktní formulář: jméno a e-mailovou adresu

Důvod a účel sběru údajů

  • Upozornění na články: na základě vašeho souhlasu, abychom vás mohli upozorňovat na nové články.
  • Komentáře: na základě vašeho souhlasu, abychom mohli váš komentář prezentovat a zároveň se chránil proti spamu.
  • Kontaktní formulář: na základě budoucího plnění smlouvy, abychom mohli zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Upozornění na články: po dobu 5 let, nebo než se odhlásíte.
  • Komentáře: po dobu 5 let, nebo než si vyžádáte výmaz vašeho komentáře.
  • Kontaktní formulář: maximálně po dobu 1 roku.

Kdo osobní údaje zpracovává

  • 68962819 (IČ 68962819, se sídlem Litoměřice, Pokratická 449/54, 41201), provozovatel tohoto webu.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.
Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.Co jsou soubory cookie

Cookies jsou malé textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. pomocí nich měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte.

Právní důvod používání

Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce. K používání dalších souborů cookie mi dáváte souhlas nastavením svého prohlížeče. Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Jaké soubory cookie používáme

NázevÚčel sběruKomu patříDoba uložení
_ga, _gid, _gatMěření chování návštěvníků webu a jejich odlišeníaplikace Google Analytics24 hodin, 2 roky, 1 minuta

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání newsletterů. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.
Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.